(067) 401 33 95

Мансардні вікна двокамерні GLL 1061/GLU 0061. Ручка зверху

Дійсно тепле мансардне вікно
GLL 1061/GLU 0061
Ручка зверху

Мансардне вікно VELUX Стандарт Плюс з двокамерним склопакетом за доступною ціною - безкомпромісна захист Вашого будинку від тепловтрат. У поєднанні з технологією ThermoTechnology ™ і спеціальними ущільнювачами конструкція вікна досягає найвищих показників опору теплопередачі.
Завдяки унікальній верхньої ручці у поєднанні з клапаном для провітрювання під мансардним вікном зручно розташувати меблі або облаштувати зону відпочинку. 
GLL 0061 – двокамерне вікно, виконано в дереві з покриттям лаком на водній основі.
GLU 0061 – Вологостійке дерев'яне двокамерне вікно в поліуретанової капсулі спеціально для приміщень з підвищеною вологістю. Унікальна безшовна конструкція в білому кольорі не вимагає додаткового особливого догляду. GLU 0061 - тепла і практична конструкція вікна для Вашої мансарди. 

Додаткові переваги

  • Енергоефективний двокамерний склопакет Rвікна = 1, 23 м2С/Вт
  • ThermoTechnology
  • Додаткова звукоізоляція
  • Додатковий ущільнювач

Деталі продукту

1) Доступний двокамерний склопакет

Новий доступний двокамерний склопакет для енергоефективної мансарди. Тепла мансарда тепер ще доступніше

2) ThermoTechnology™

Мансардне вікно з двокамерним склопакетом оснащено ThermoTechnology ™.

Унікальна система утеплення додатково захищає конструкцію вікна від появи містка холоду, що сприяє ще більш теплою мансардою.

3) Звукоізоляція

Додатковий ущільнювач в комбінації з двокамерним склопакетом захищає від зовнішнього шуму, сприяє додатковому комфорту в приміщенні. 

4) Надійність конструкції

Конструкція мансардного вікна тестується для повної впевненості в стійкості до погодних умов

5) Провітрювання навіть при закритому вікні

Можливість провітрювання навіть при закритому вікні не залежно від погоди або часу доби. Відкривши ручку в один клік, Ви відкриєте режим провітрювання, не відкриваючи при цьому вікна. Фільтр, який легко обслуговувати, затримує пил, комах. Він легко виймається і чиститься звичайною водою.

6) Легко мити

Для того, щоб помити вікно, переверніть його на 180◦, зафіксуйте раму в такому положенні. Ви зможете легко помити вікно з приміщення.

7) Швидке встановлення штор

Доповніть Ваше мансардне вікно оригінальними шторами VELUX. На всіх моделях мансардних вікон встановлені монтажні елементи для легкої і швидкої установки штор - система Pick & Click! ™. Вибираючи аксесуари для мансардних вікон варто подбати і про зовнішню захисту вікна від зайвої спеки.

8) Матеріал рами

Дерев'яні мансардні вікна покриті лаком на водній основі. Дерев'яне мансардне вікно для приміщень з підвищеною вологістю. Дерево в поліуретанової капсулі - вологостійке мансардне вікно, яке не вимагає додаткового догляду.

9) Гарантія

10 років гарантії на конструкцію вікна при встановленні з комплектом теплогідроізоляції BDX 2000.

Матеріали

Мансардне вікно VELUX Стандарт Плюс з двокамерним склопакетом є в кількох покриттях і різними можливостями відкривання.

Дерево, покрито лаком на водній основі
Дерево, покрите лаком на водній основі, який защищає деревину.
Дерево, покрито поліуретаном
Вологостійке мансардне вікно: дерево в поліуретанової капсулі не вимагає додаткового догляду.

Вид ззовні

Алюміній
Комір для встановлення мансардного вікна, а також накладки виконані з алюмінію сірого кольору.

Cклопакет

Двукамерний склопакет, заповнений аргоном
61 склопакет
Новий двокамерний склопакет для ще більшого захисту від тепловтрат. Коефіцієнт опору теплопередачі R вікна = 1,52 м2С / Вт
Керування вручну
Для мансардних вікон встановлених на комфортній висоті, 90-120 см від рівня підлоги. Верхня ручка поєднана з вентиляційним клапаном для зручного провітрювання навіть при закритому вікні. Керувати вікном з такою ручкою легко та зручно, а під вікном можна розмістити меблі чи облаштувати зону відпочинку чи гри.
Легкий перехід до електрокерованого вікна
Мансардні вікна з верхньою ручкою легко перевести в вікна з дистанційним управлінням завдяки спеціальним комплектів KUX 110 і KMG 100K. Ви можете відкривати і закривати вікна в один дотик кнопки. Альтернативою живлення від електромережі може бути модернізація в дистанційно керовані з живленням від сонячного елементу KSX 100K . Сонцезахисні аксесуари і декор так само керовані дистанційно.