(067) 401 33 95

Панорамні вікна GPL 3070 GPU 0070

Панорамні вікна

Подаруйте своїй кімнаті в мансарді чудовий вигляд!

Двокамерні панорамні мансардні вікна відкриваються назовні по верхній осі і особливо актуальні, якщо з вікна відкривається панорамний вид. Вони стануть хорошим вибором для тих, кому важливо відчуття єднання з навколишнім світом. Серед інших переваг вікна –безпечний склопакет з триплексом і технологія збереження тепла ThermoTechnology ™. 

Двокамерний склопакет, заповнений криптоном 

U склопакет = 0.5 Вт/м2К 

U вікна = 1 Вт/м2К

  • Дві ручки: зверху та знизу
  • Вбудований вентиляційний клапан
  • Фільтр від пилу та комах
  • Нова система ізоляції ThermoTechnology
  • Легко миється і не вимагає догляду (модель GPU)
  • Безпечний склопакет
  • Два варіанти відкривання. Панорамний вид
  • Модель доступна з двокамерним чи однокамерним склопакетом
  • Модель доступна: дерево, покрите лаком на водній основі; деревина з білим покриттям; термічно оброблена деревина з поліуретановим покриттям.

 Більше ніж вікно

За допомогою вікон VELUX Ваша кімната неймовірно перевтілюється. Це найшвидший спосіб наповнити світлом Ваше приміщення під дахом, забезпечити його вентиляцію та надати простору відчуття відкритості. Вас вразить наскільки чудову атмосферу створюють денне світло та свіже повітря, не кажучи вже про вид з вікна.

Оберіть правильний тип вікна та висоту встановлення

Ми рекомендуємо купувати мансардні вікна з верхнім відкриванням для більшості випадків. Мансардне вікно ідеально для розміщення на низькій висоті (від 90 см.над підлогою), відкриваючи чудовий вид на околиці, та одночасно дозволяючи розмістити під вікном меблі.

 

Чудовий панорамний вид
Головні переваги цього вікна – зручне відкривання і панорамний вид. Вікно відкривається по верхній осі назовні на 45°. Таким чином воно утворює додаткове місце над головою і відкриває панорамний вид. А щоб помити вікно зовні, досить повернути його по центральній осі на 180°, як класичне мансардне вікно.
Завжди насолоджуйся свіжим повітрям!
У вашій кімнаті завжди буде свіже повітря – унікальний вентиляційний клапан дозволяє провітрювати приміщення навіть при закритому вікні. Дизайн клапана легко дає зрозуміти, відкритий він чи закритий. Змінний фільтр, що миється, поставляється в комплекті та очищує повітря від пилу і комах.